جستجوی انواع فایل ها

شما عظیم تر از آنی هستید که می اندیشید!

جستجوی انواع فایل ها

شما عظیم تر از آنی هستید که می اندیشید!

جستجوی انواع فایل ها

الهه تاج زاده هستم، کارشناس رشته مدیریت بازرگانی و کارشناس ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات.در زمینه های مدیریت، بازرگانی، مارکتینگ، تبلیغات، ارتباط با مشتریان، تحلیل بازار، ترجمه تخصصی متون مدیریت و تدریس زبان انگلیسی فعالیت می کنم.
تصمیم دارم در این وبلاگ، تمامی فایل های درسی و غیر درسی، تجربیات و دانسته های خودم رو در اختیار دوستان علاقه مند در این زمینه قراردهم.

نویسندگان

۱۳ مطلب در فروردين ۱۳۹۵ ثبت شده است

مواردی منفی که نباید در خلق یک شعار تجاری مورد استفاده قرار بگیرد:

·         بیش از حد طولانی بودن:

در صورتی که یک شعار تجاری بیش از حد طولانی باشد نمی توان انتظار داشت که به راحتی به خاطر سپرده شود و در نتیجه اصل دوم یک شعار تجاری خوب یعنی راحت به خاطر سپردن را نقض می کند.

·         اشاره داشتن به بنگاه اقتصادی بجای مشتری:

در صورتی که یک شعار به خود بنگاه اقتصادی، ماهیت، هدف و یا موارد دیگری که متعلق به بنگاه اقتصادی است اشاره مستقیم داشته باشد و در آن هیچ اشاره ای به مشتریان نشده باشد نمی توان انتظار داشت این شعار تجاری در بین مردم محبوبیتی پیدا کند. به نوعی مشتریان هیچ گونه احساس تعلقی به بنگاه اقتصادی نخواهند داشت.

ایرانسل : از کی تا حالا ؟


  • الهه تاج زاده

ما در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که برندهای کوچک و بزرگ از شعارهای تبلیغاتی برای پابرجایی برند خود استفاده می‌کنند. شعار تبلیغاتی، هسته اصلی هست. شعارهای بسیاری، از شرکت های مختلف شنیده می شود؛ اما بهترین شعارها آن هایی هستند که به هسته اصلی برند اشاره دارند.

شعار تبلیغاتی عبارتی اسـت دربـاره سازمان یا مـحصولی خاص ، که درباره ویـژگی ها و مزیـت های آن مطرح می گردد. این عبارت در کلیه تبلیـغات سازمان تکرار می شود و همچـنین در ذهـن مخاطـب ماندگار خواهـد شـد.

شعار تبلیغاتی عنصری کلیدی از هویت برند، و کمکی به ارزش ویژه برند می باشد. در بازار امروز، تقریبا همه برندها شعارهای تبلیغاتی را به کار می گیرند. آنها تصویر برند را توسعه می دهند، کمک در شناخت و فراخوانی آن دارند و کمک به ایجاد تمایز برند در ذهن مصرف کنندگان می کنند.

  • الهه تاج زاده

تولید محتوا توسط کاربران و افزودن آن به وب‌سایت (مانند درج دیدگاه، ارسال تصویر، امتیازدهی و…) هم برای بهبود رتبه‌ سایت در موتورهای جستجو خوب است، هم اعتماد و رابطه شما و مشتریان را بهتر می‌کند. اما چه کنیم که کاربران برای ما محتوا تولید کنند و چگونه از این محتوا استفاده کنیم؟

  • از مشتریان بخواهید که پیام بگذارند، امتیاز بدهند، عکس و ویدئو بفرستند.

وقتی مشتری از شما خدمتی دریافت می‌کند یا چیزی می‌خرد، برایش امکانی فراهم کنید که بتواند نظر یا بازخورد بدهد، امتیاز بدهد، فرمی پر و ارسال کند، تصویری از محصول خریداری‌شده در اینستاگرام شما بگذارد و

  • الهه تاج زاده

بازاریابی چیست؟

رساندن پیام مناسب در زمان مناسب به شخص مناسب از طریق رسانه مناسب به صورت مستمر را یک فرایند بازاریابی گویند.با توجه به تعریف ، رساندن پیام مناسب به مخاطب مناسب به شیوه درست و اصولی مهمترین هدف بازاریابی است که در حقیقت همین اصل را نیز در بازاریابی درون‌گرا مشاهده می‌کنیم اما با رویکردی متفاوت!

  • الهه تاج زاده
بادرود
فایلی که در پیوست آمده،در خصوص مدیریت ارتباط با مشتریان بصورت موردی درباره سایت نت برگ می باشد.
آقایان رسول زاده و مظاهری، این فایل را تهیه نموده اند.
امیدوارم فایل مورد نظر مفید باشد.
لطفا با نظرات خود به روند بهبود مطالب کمک کنید.
شاد باشید



عنوان: پروژه مدیریت ارتباط با مشتری
حجم: 358 کیلوبایت
توضیحات: مطالعه موردی سایت نت برگ
  • الهه تاج زاده

سلام و درود

مقاله پیوست شده در خصوص رضایت شغلی کارکنان و ارایه طرح هایی برای  بهبود آن می باشد.

چکیده:

رضایت شغلی یکی از عوامل بسیار مهم در موفقیت شغلی است.رضایت شغلی عاملی است که باعث افزایش کارایی و نیز احساس رضایت فردی می گردد. محققان، رضایت شغلی را از دیدگاه های گوناگونی تعریف و توجیه کرده اند.

گروهی معتقدند رضایت شغلـی به شدت با عوامل روانی ارتباط دارد . به عبارت دیگر، رضایت شغلی را در دو درجه اول از دیدگاه های روانی و خصوصیات فردی توجیه می نماید .  رضایت شغلی یعنی دوست داشتن وظایف مورد لزوم یک شغل ، شرایطی که در آن کار انجام می گیرد و پاداشی که برای آن دریافت می شود . شخص باید موارد خوب و بد شغلش را موازنه کند ، چنانچه خوبیها بر بدیها ، بچربد احتمال دارد که از کارش راضی باشد. موفقیت در گروی نیروی انسانی آگاه، دلسوز و همدلی است که به کار خود علاقمند باشد و با انگیزه و پویایی لازم به کار بپردازد.

  • الهه تاج زاده

در بازاریابی کالا و خدمات، مطالعاتی به صورت علمی انجام می‌شود که ما به عنوان بازاریاب باید آنها را در نظر داشته باشیم. یکی از سوالات متداول این است که منظور از رفتار مصرف کننده یا رفتار مشتری یا به اصطلاح (Consumer Behaviour) چیست.
مصرف کننده یا مشتری معمولا یک انسان است اما زمانی که بخواهید برای گربه‌ یا سگ‌تان غذا بخرید، مشتری شما هستید و مصرف کننده آن گربه یا سگ نازنین‌تان. در هر حال، انسانی را (یا گروهی از انسانها را) برای خرید کالا یا خدماتی در نظر می‌گیریم، اینها نیازی دارند که آن نیاز در بازار پاسخ داده می‌شود و کار بازاریاب‌ها این است که به این انسان‌ها کمک کنند تا کالا و خدماتی که می‌تواند نیاز آنها را برآورده سازد (در میان انبوهی از کالاها و یا خدمات دیگر) پیدا کنند. 

  • الهه تاج زاده

در ادامه:

در این مذاکره برای خرید لپ تا پ موارد  زیر برداشت میشود:

1-فروشنده بیشتر تکیه بر ویژگی ها ی فنی خاصی از محصول ( مثل RAM  و هارد و گرافیک)داشت و هیچ مانوری روی سایر موارد نداشت.در واقع فقط معرفی محصول را در چند مورد تخصصی خلاصه کرد.


  • الهه تاج زاده

*خریدار:سلام خسته نباشید.قیمت لپ تاپ مشکی رنگ پشت ویترین چقدر هست؟

**فروشنده:قابلی نداره خانم. اون مارکش Dell هست و قیمت آن 000/470/1 تومنه.اگه راجع به امکاناتش سوالی هست میتونم توضیح بدم

  • الهه تاج زاده

پیشنهادات

اگرچه تحقیق حاضر برخی از سوالات را پاسخ داد اما بسیاری دیگر از سوالات را نیز مطرح نمود . به طور مثال، تحقیق در مورد اینکه مولفه های یک گفتگوی موفق ما بین خریدار و فروشنده چه می تواند باشد، قابل بررسی است . همچنین باید دید که آیا می توان عوامل تشکیل دهنده صحت، صدق و حقیقت در اینترنت را تعریف کرد و به مولفه های این متغیرها نیز دست یافت . در صورت موفقیت در این امر، آیا می توان این مولفه ها را در پایگاه های اینترنتی پیش بینی و پیاده سازی کرد؟ به عبارت دیگر آیا این مولفه ها الگوریتم پذیرند؟ از جانب دیگر شکاف در توقعات پاسخ دهندگان نسبت به اهمیت رعایت اصول و معیارهای هابرماس توسط خریدار و فروشنده قابل بررسی است . چرا پاسخ دهندگان بیشتر تمایل داشتند اصول صدق، صحت و حقیقت توسط فروشندگان رعایت شود تا خودشان؟ اینکه این شکاف چه ابعادی را در برمی گیرد، خود موضوعی قابل بررسی برای مطالعات بعدی می باشد. در گروه کانونی بحث اعتماد به عنوان عاملی جدید مطرح شد . اینکه این عامل چه ارتباطی با متغیرهای سه گانه هابرماس پیدا می کند درتحقیقات بعدی قابل پی گیری می باشد.

 در عین حال، نمونه مورد بررسی در این تحقیق کاربران و مصرف کنندگان اینترنتی در ایران بوده اند . باید دید که آیا نظرات دیگر کاربران در سایر کشورها نزدیک به یافته های این پژوهش می باشد یا خیر . اگرچه نظریه هابرماس تصمیم گیری سنتی و استراتژیک را نیز در بر دارد و آن را یکی از ابعاد عقلانیت می داند، اما نظر به اینکه ابعاد اخلاقی و اجتماعی را نیز شامل می شود این نظریه مباحث ارزشی، اخلاقی و شناخت شناسی/ فلسفی جدیدی را نسبت به موضوع تصمیم گیری ارائه داده و از ساده سازی بیش از حد فرایند تصمیم گیری جلوگیری می نماید.

 در پایان اینکه، ادبیات بازاریابی در سال های دهه های 1990 و 2000 مملو از توجه به محوریت مشتری بوده است در عین حال و همانگونه که در آغاز این مقاله اشاره شد، علی رغم این محوریت، علمای علم بازاریابی در مورد ناشناخته ماندن فرایند ذهنی مصرف کنندگان هشدار داده اند. شاید این تناقض بیانگر ناتوانی پارادایم های موجود در درک فرایندهای ذهنی مشتریان باشد .چگونه می توان به مشتری خدمت کرد و وی را صرفاً ابزاری در جهت نیل به اهداف تجاری قلمداد کرد؟ چنین برداشت و رفتاری زمانی امکان پذیر می شد که مشتری و مصرف کننده کنش گران بدون اراده ای باشند که خود را بی چون و چرا در اختیار خواسته ها و اهداف فروشندگان قرار دهند . حال آنکه کل مباحث مطروحه از زاویه نگرش هابرماس بر این باور استوار است که نمی توان انسان ها را به عنوان پارامترهای منفعل و ثابت محیطی در نظر گرفت انسان ها در شرایط تعامل و کنش متقابل مداوم به سرمی برند؛ پس شاید پارادایم گفتگو و کنش متقابل بتواند چارچوبی برای تعامل بهتر با ذهن مشتری و به تبع آن، نیل به رابطه ای بلند مدت و مبتنی بر اعتماد برای هر دو طرف، یعنی هم خریدار و هم فروشنده ارائه دهد.

  • الهه تاج زاده